Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Ingrao, Pietro
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Επέκεινα (1)
Εύμαρος (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Συντελεστές
Τσίτσοβιτς - Radin, Αντωνία (2)
Ingrao, Pietro (2)
Boccia, Maria Luisa (1)
Carnieri, Claudio (1)
Olivetti, Alberto (1)
Γαλάνης, Βαγγέλης (1)
Κακολύρης, Πέτρος (1)
Έτος έκδοσης
2011
2015
έως
2015
2011
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ομιλίες, συνεντεύξεις, ανθολογίες (2)
Πολιτικές επιστήμες & διακυβέρνηση (2)
Θέματα
DNS : Ομιλία (2)
JPA : Πολιτικές επιστήμες και θεωρία (2)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ιταλική (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Η πρακτική της αμφιβολίας
Διάλογος με τον Κλάουντιο Καρνιέρι
Carnieri, Claudio
||
Ingrao, Pietro
Γαλάνης, Βαγγέλης (Επιμέλεια σειράς)
||
Τσίτσοβιτς - Radin, Αντωνία (Μετάφραση)
ISBN: 978-618-81620-0-6 ||
Επέκεινα
||
2015 ||
Χαρτόδετο ||
120 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η αγανάκτηση δεν αρκεί
Μια συζήτηση με τη Μαρία Λουίζα Μπότσια και τον Αλμπέρτο Ολιβέτι
Boccia, Maria Luisa
||
Ingrao, Pietro
||
Olivetti, Alberto
Κακολύρης, Πέτρος (Επιμέλεια κειμένου)
||
Τσίτσοβιτς - Radin, Αντωνία (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-99719-2-8 ||
Εύμαρος
||
2011 ||
Χαρτόδετο ||
57 σελ.
Κυκλοφορεί,
€9.95 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*